x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu pe Facebook: Tineretul are nevoie de cluburi; Guvernul să găsească soluţii, nu să le închidă

Băsescu pe Facebook: Tineretul are nevoie de cluburi; Guvernul să găsească soluţii, nu să le închidă

03 Noi 2015   •   13:15
Băsescu pe Facebook: Tineretul are nevoie de cluburi; Guvernul să găsească soluţii, nu să le închidă
Sursa foto: Christian Silva/INTACT IMAGES

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că tinerii au în continuare nevoie de cluburi pentru a-şi petrece sfârşitul de săptămână şi că prima reacţie autorităţilor de a le închide este o greşeală, adăugând că o soluţie ar putea fi acordarea de credite ca la programul Prima Casă pentru modernizarea acestor localuri.

"Tineretul are nevoie de cluburi. Prima reacţie a autorităţilor este să le închidă. Greşit. Plecând de la comanda socială, ele trebuie să existe. Soluţia este finanţarea modernizării acestor cluburi cu credite garantate de stat, la fel ca la Prima Casă. Dacă le vom închide cluburile, ce alternativă dăm tinerilor pentru petrecerea sfârşitului de săptămână, mai ales iarna? Credeţi că vor umple sălile de teatru? Nu vreau să-mi imaginez cât de riscante ar fi nişte cluburi clandestine. Sunt convins că Guvernul României poate da o soluţie inteligentă pentru prezent şi viitor. Tinerii au nevoie de cluburi", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: traian basescu mesaj pe facebook