x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal monstru în Satul de Vacanţă din Mamaia. Patronii şi angajaţii au aruncat cu scaune, carne și clătite

Scandal monstru în Satul de Vacanţă din Mamaia. Patronii şi angajaţii au aruncat cu scaune, carne și clătite

de Redacția Jurnalul    |    05 Aug 2023   •   09:40
Scandal monstru în Satul de Vacanţă din Mamaia. Patronii şi angajaţii au aruncat cu scaune, carne și clătite

A fost scandal monstru aseară pe litoral! În satul de vacanță din Mamaia a izbucnit războiul între comercianți și comisarii Protecției Consumatorilor. S-au aruncat vorbe grele, jigniri, înjurături, dar şi carne sau mobilier.

Potrivit Antena 3 CNN, patronii chioşcurilor care vindeau mâncare încălcau și cele mai elementare norme de igienă. Ei și-au vărsat nervii pe comisari.

Din opt tarabe verificate niciuna nu a fost găsită în regulă. Sosurile, care în mod normal ar fi trebuit ţinute la o temperatură cuprinsă între 0 şi 4 grade Celsius, erau ţinute în soare, pe tarabe, la o temperatură de 26 de grade Celsius.

Spiritele s-au calmat după ce comisarii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și jandarmi.

"În Satul de Vacanţă a ieşit, în această seară, o întreagă revoluţie. Suntem deja la a patra acţiune de control din această vară. De cele mai multe ori, carnea, şi mai ales cea de porc, păstrată în condiţii improprii reprezintă o bombă toxică", a declarat Horia Constantinescu, preşedintele ANPC.

Comisarii de la Protecţia Conusmatorilor promit că vor continua controalele pentru ca turiştii să nu schimbe camerele de hotel cu salonele de spital.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

sat vacanta

×
Subiecte în articol: scandal monstru Satul de Vacanţă mamaia