x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce spun polițiștii despre bătaia cruntă dintre turiști și salvamari de la Eforie Nord

Ce spun polițiștii despre bătaia cruntă dintre turiști și salvamari de la Eforie Nord

de Redacția Jurnalul    |    16 Aug 2023   •   11:00
Ce spun polițiștii despre bătaia cruntă dintre turiști și salvamari de la Eforie Nord

O bătaie generală a avut loc de Sfânta Maria pe o plajă din Eforie Nord, după ce salvamarii au atras atenţia de mai multe ori unui grup de turişti să nu intre în marea agitată.

"La data de 15 august a.c., în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă din stațiune, ar fi avut loc o agresiune fizică, între mai multe persoane.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se  confirmă.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că 3 persoane nu ar fi respectat indicațiile salvamarilor, steagul roșu fiind arborat, conflictul dintre acestea și salvamari fiind spontan.
Două persoane au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.", transmite IPJ Constanța

Totul a avut loc în contextul în care, în ultimele zile, şase oameni au murit înecaţi după ce au ignorat avertismentele salvamarilor şi steagul roşu care interzice scăldatul.

Mai mult, scandalul a avut loc în aceeaşi zi în care alţi turişti, care se băteau între ei, la Costineşti, s-au luat la bătaie cu poliţiştii şi jandarmii chemaţi de martori să restabilească ordinea.

bataie Eforie

×
Subiecte în articol: bataie turişti salvamari eforie nord