x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bătaie de joc: Lufthansa a anulat toate zborurile spre România

Bătaie de joc: Lufthansa a anulat toate zborurile spre România

22 Dec 2009   •   00:00

Sute de români aşteaptă de aseară pe aeroportul din Frankfurt, după ce Lufthansa a anulat toate cursele spre România, fără să ofere prea multe explicaţii.

Deşi sunt nerăbdători să se întoarcă cât mai repede acasă de sărbători şi cu toate că vremea nu mai este un impediment, nimeni nu îi bagă în seamă pe aceşti oameni care se roagă disperaţi, cu biletul de avion în mână, să fie reluate cursele Lufthansa spre România.  

"Compania Lufthansa a anulat de aseară toate cursele spre România, pe motiv că e zăpadă şi că e mai precaut aşa. Însă, astăzi e totul în regulă şi zborurile sunt tot anulate. Suntem sute de persoane care aşteptăm pe aeroport şi nimeni nu ne spune nimic. Ba mai mult, am fost sfătuiţi să plecam cu trenul. Asta în condiţiile în care toţi cei care aşteptăm am plătit biletul de avion. Ne-au trecut aşa, la mişto, pe lista de aşteptare ale Taromului care zboară în condiţii normale", a declarat pentru Jurnalul Naţional, domnul  Florin Groşanu, aflat pe aeroportul din Frankfurt. Acesta susţine că situaţia este intolerabilă şi că speră într-o rezolvare cât mai rapidă.

×
Subiecte în articol: observator