x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bătaie la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Pumni și picioare lângă caruselul pentru copii

Bătaie la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Pumni și picioare lângă caruselul pentru copii

de Redacția Jurnalul    |    27 Noi 2022   •   12:36
Bătaie la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Pumni și picioare lângă caruselul pentru copii
Sursa foto: Andrei Petcu, Proedus (FB Nicușor Dan)

Doi părinți și-au împărțit pumni și picioare sâmbătă seară, chiar sub ochii copiilor și a altor zeci de oameni. Bătaia a avut loc tocmai la Târgul de Crăciun din Piața Constituției.

Scandalul a pornit din cauza ocupării locurilor dintr-un carusel pentru copii. Oamenii s-au luat la ceartă, pentru că fiecare își dorea ca propriul copil să ocupe primul locul liber. La scurt timp, situația a degenerat și au început să se lovească, potrivit Antena 3 CNN.

În imaginile surprinse de un vizitator de la târg se pot vedea jandarmii care au intervenit pentru a liniști spiritele. Scandalul i-a determinat însă pe mulţi dintre vizitatorii târgului să renunţe la a mai aştepta ca cei mici să se dea în carusel. Oamenii şi-au luat copiii şi au plecat. 

Târgul de Crăciun vine anul acesta cu noutăți, un patinoar, o roată panoramică cu o înălțime de 40 de metri, dar și aproape 80 de căsuțe care vând cadouri de Crăciun și obiecte tradiționale.

De la finalul lunii noiembrie, timp de patru weekenduri, dar şi de Sfântul Nicolae, pe scena din faţa Palatului Parlamentului, vizitatorii vor asculta live colinde şi cântece tradiţionale. Totuși, durata iluminatului festiv la târg va fi mai scurtă în acest an, pentru a mai reduce din consumul de energie.

Bătaie la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei

×