x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bebeluşul din comuna Pantelimon, înjunghiat de tatăl său, a murit

Bebeluşul din comuna Pantelimon, înjunghiat de tatăl său, a murit

18 Iul 2011   •   11:25

Micutul injunghiat de tatal sau, vineri, in comuna Pantelimon, a murit in aceasta dimineata, la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Florian Bica, citat de Mediafax.

Potrivit lui Bica, bebelusul a fost transferat la Spitalul Bagdasar-Arseni de la Spitalul "Sfantul Pantelimon", unde fusese dus, in stare foarte grava, dupa ce a fost injunghiat de tatal sau.

Un barbat din comuna Pantelimon, judetul Ilfov, si-a injunghiat, vineri, copilul, concubina si pe mama acesteia. Copilul in varsta de 11 luni, aflat in stare grava, impreuna cu cele doua femei au fost transportate imediat la spital.

Barbatul, care s-a predat la Politia Comunitara dupa agresiune, si-a recunoscut fapta si a declarat ca i-a injungiat pe cei trei pe fondul unor conflicte in familie. Acesta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Decizia poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti.

Cele doua femei injunghiate nu au prezentat rani profunde, cea mai in varsta ramanand internata sub supraveghere, iar cea tanara a refuzat spitalizarea, potrivit purtatorul de cuvant al Spitalului "Sf. Pantelimon", Ludmila Gheorghiu, citat de Mediafax.

"Bunica are plagi la scalp si una pe antrebrat, dar nu este in stare grava. Ea ramane internata. Mama copilului a refuzat internarea", a precizat purtatorul de cuvant.

Copilul avea 11 luni, el fiind dus, vineri, in coma la Spitalul "Sfantul Pantelimon", unde a fost operat, dupa ce la investigatii s-a identificat un corp in cap.

×