x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Becali, despre sentinţa care se va da în două zile: Avionul pe pistă şi am plecat de aici. Voi credeţi că eu sunt papagal?

Becali, despre sentinţa care se va da în două zile: Avionul pe pistă şi am plecat de aici. Voi credeţi că eu sunt papagal?

09 Feb 2013   •   19:13
Becali, despre sentinţa care se va da în două zile: Avionul pe pistă şi am plecat de aici. Voi credeţi că eu sunt papagal?
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Imges

Gigi Becali a luat măsuri şi a plecat din ţară înainte de a se da sentinţa în dosarul sechestrării de persoane, în care riscă 11 ani de închisoare. Patronul Stelei se află acum în Dubai, cu două zile înainte de data când se va da decizia finală în acel dosar, adică 11 februarie.

"Acum sunt în Dubai. Mâine o să mă duc la meciul lui Olăroiu. Luni o să fiu în ţară, ca să nu mai speculeze nimeni că eu vreau să fug", a spus Becali la sport.ro.

Dar apoi a lăsat de înţeles că şi-a schimbat planurile:

"În România e posibil orice, dar să-ţi recuperezi maşina şi apoi să faci puşcărie, nu e posibil. Eu sunt aici mai mult pentru liniştea mamei, e mai bine să mă ştie ea aici. Ca să nu fiu acolo când se dă sentinţă. Apropiaţii mei sunt mai liniştiţi aşa. Dacă ar fi vreo problemă, ipotetic vorbind, avionul pe pistă şi am plecat şi de aici. Voi credeţi că eu sunt papagal să mă iau după Băsescu şi să stau în ţară?" 

Articolul complet pe GSP.RO.

×
Subiecte în articol: gigi becali becali sechestrare