x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Becali: Marcel Pavel trebuia să cânte despre Traian, nu în mandatul lui s-a făcut stadionul?

Becali: Marcel Pavel trebuia să cânte despre Traian, nu în mandatul lui s-a făcut stadionul?

08 Sep 2011   •   06:20
Becali: Marcel Pavel trebuia să cânte despre Traian, nu în mandatul lui s-a făcut stadionul?

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, spune ca va plati el amenda de 5.000 de lei pe care cantaretul Marcel Pavel a primit-o din partea Prefecturii Capitalei pentru intonarea imnului national cu alt text. Becali vrea insa ca amenda sa fie triplata pentru ca artistul nu a cantat despre Traian.

"Ii platesc eu amenda de 50 de milioane lui Marcel Pavel, Federatiei nu. Eu unul abia astept sa se termine imnul ca sa inceapa fotbalul. Trebuia sa cante despre Traian, nu in mandatul lui (n.r. - presedintele Traian Basescu) s-a facut stadionul? Sa-i fie triplata amenda ca nu a cantat despre Traian", a spus Becali, intr-o conferinta de presa.

Gigi Becali s-a plans de faptul ca a platit 5.000 de euro pentru o loja la partida Romania - Franta.

"Nu-i mai dai lui Becali loja la etajul doi si politicienilor la etajul 1, pentru ca trebuie sa respecti, ca Becali ii da pe Bourceanu, Tatarusanu, Tanase si Nicolita la echipa nationala si vor mai veni si fratii Costea. Am dat 5.000 de euro pe loja si stateam la etajul doi si vedeam jucatorii pitici, ca nu vad bine, ce suntem pe vremea comunistilor sa dai la primul secretar, la secretarul de partid, lui Iliescu sau Vasilescu?", a mai spus Becali.

Marcel Pavel a cantat intr-o varianta modificata imnul national, in debutul partidei Romania-Franta, renuntand la versurile "Si ca-n a noastre piepturi pastram cu fala-un nume/ Triumfator in lupte, un nume de Traian!", el explicand ca a fost alegerea sa, agreata si de FRF.

×