x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bercea Mondial, internat din nou la Spitalul Judeţean din Craiova

Bercea Mondial, internat din nou la Spitalul Judeţean din Craiova

16 Feb 2012   •   07:37
Bercea Mondial, internat din nou la Spitalul Judeţean din Craiova

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, incarcerat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova, a fost dus, noaptea trecuta, la Spitalul Judetean de Urgenta, dupa ce a acuzat din nou dureri la rinichi. Medicii spun ca, cel mai probabil, va trebui operat.

Bercea Mondial, diagnosticat cu colica renala, a fost internat, sub paza, intr-o rezerva a Clinicii de Urologie a Spitalului Clinic de Urgenta din Craiova.

Potrivit sefului Clinicii de Urologie, Paul Tomescu, in urma tratamentului administrat starea lui Bercea Mondial nu s-a ameliorat. "Astazi (n.r., joi) urmeaza sa faca un examen tomografic si, cel mai probabil, va trebui sa il operam", a declarat, astazi, medicul Paul Tomescu, citat de Mediafax. Bercea Mondial a mai fost internat la Spitalul Judetean de rgenta Craiova si in urma cu doua saptamani.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, incarcerat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova, a fost arestat preventiv in 20 februarie, intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa de omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, Ionut Anghel, zis Mercedes, care in urma incidentului a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.

In aprilie, Bercea Mondial a fost trimis in judecata pentru tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare si portul cutitului, fara drept, in locuri si imprejurari in care s-ar putea primejdui viata ori integritatea corporala a persoanelor.

De asemenea, Bercea Mondial este cercetat intr-un dosar pentru evaziune fiscala, spalare de bani in forma continuata si inselaciune savarsita prin mijloace frauduloase.

×