x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bilanţ MAI: 304 localităţi nu au curent electric, 237 drumuri judeţene sunt blocate

Bilanţ MAI: 304 localităţi nu au curent electric, 237 drumuri judeţene sunt blocate

07 Feb 2012   •   09:11

Peste 300 de localitati au ramas fara energie electrica din cauza conditiilor meteorologice, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mihai Capra.

Potrivit acestuia, la ora 10 era raportat un numar de 304 localitati nealimentate cu energie electrica, insa echipe operative se ocupa de avariile respective.

De asemenea, 127 de localitati sunt izolate, drumurile de acces catre acestea fiind blocate, a spus Mihai Capra.

Cele mai dificile situatii se intalnesc in judetele Vrancea, Braila, Ialomita, Calarasi si Buzau, 237 de drumuri judetene fiind blocate, dupa o noapte dificila, in care, desi nu au fost cantitati de precipitatii insemnate, vantul a prezentat intensificari deosebite si a creat foarte multe probleme, a aratat el.

"Azi noapte am avut un tren blocat in gara Lehliu, cu circa 400 de persoane, care au fost preluate cu sapte autobuze. S-a acordat asistenta si dimineata s-a reluat transportul", a declarat secretarul de stat.

El a informat ca mai este un tren blocat, in localitatea C.A. Rosetti, cu circa 700 de calatori. "Din pacate, chiar daca a avut un plug in fata, s-a blocat, va trebui reintors in Faurei, dirijat spre Barbosi, de unde va merge prin Tecuci spre Bucuresti. Vestea buna este ca trenul are incalzire, deci nu sunt probleme. In Faurei li se vor da ceaiuri si ce e nevoie. Nu avem cazuri medicale raportate printre acesti calatori", a mai spus Capra.

×