x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bilete contrafăcute la concertele Guns N’Roses şi Ozzy Osbourne

Bilete contrafăcute la concertele Guns N’Roses şi Ozzy Osbourne

17 Sep 2010   •   00:00

Doi tineri au fost reţinuţi de poliţiştii bucureşteni după ce au încercat să vândă aproximativ 50 de bilete false pentru concertele Guns N'Roses şi Ozzy Osbourne, la preţul de 130 de lei fiecare, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Ionuţ T. (30 de ani), din Bucureşti, şi Paul P. (22 de ani), din Galaţi, sunt cercetaţi pentru înşelăciune şi uz de fals, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, a precizat Christian Ciocan.

Cei doi au fost reţinuţi joi seară. Paul P. a fost prins în flagrant delict joi, în timp ce vindea bilete false la concertul Guns N'Roses, la preţul de 130 de lei fiecare, în zona Nicolae Grigorescu.

Ciocan a precizat că biletele erau atât de bine falsificate, încât numai codul de bare le deosebea de cele reale. La scurt timp după ce Paul P. a fost prins, poliţiştii l-au reţinut şi pe Ionuţ T., după care au percheziţionat locuinţele celor doi. Poliţiştii au găsit, în urma percheziţiilor, aproximativ 50 de bilete contrafăcute, precum şi blank-uri şi elemente de securizare, folosite la crearea tichetelor false.

×
Subiecte în articol: observator