x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Birchall: Niciun proiect venit pentru avizare la MJ şi programat să intre în şedinţa de guvern nu a avut întârziere

Birchall: Niciun proiect venit pentru avizare la MJ şi programat să intre în şedinţa de guvern nu a avut întârziere

10 Iun 2019   •   13:15
Birchall: Niciun proiect venit pentru avizare la MJ şi programat să intre în şedinţa de guvern nu a avut întârziere

Vicepremierul Ana Birchall, propusă pentru funcţia de ministru al Justiţiei, a declarat luni că proiectele de lege care au venit la Ministerul Justiţiei au primit aviz fără întârziere.

"Nu o să mă auziţi niciodată să mă vait de greaua moştenire. Eu cred că în toată această perioadă de interimat am asigurat funcţionarea nu numai a Ministerului Justiţiei, dar şi a tuturor celorlalte ministere sau instituţii, aşa cum am promis de la început, cu bună credinţă, cu profesionalism şi cu responsabilitate şi vă garantez că niciun proiect de lege care a venit la Ministerul Justiţiei şi care era programat să intre în şedinţă de guvern nu a avut o întârziere. Ca medie s-a stat mai puţin de o zi şi jumătate la avizare în Ministerul Justiţiei", a spus Birchall, întrebată dacă sunt probleme cu avizarea proiectelor de lege, situaţie care i-a fost imputată fostului ministru Tudorel Toader.

Ea a mulţumit colegilor săi din minister pentru modul cum au colaborat şi îi consideră "nişte oameni extrem de profesionişti", atât pe cei de la Direcţia de avizare, cât şi pe cei de la Direcţia de elaborare.

Întrebată dacă a luat legătura cu Liviu Dragnea de când a fost condamnat şi până acum,Ana Birchall a spus că nu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: ana birchall