x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bistriţa-Năsăud: Adus de jandarmi la operaţie

Bistriţa-Năsăud: Adus de jandarmi la operaţie

09 Feb 2010   •   00:00

Un tânăr în vârstă de 20 de ani care a fugit dintr-un spital din Bistriţa de teama unei operaţii şi care făcea autostopul îmbrăcat în pijama a fost convins de jandarmi să se întoarcă la unitatea medicală.

Jandarmii care patrulau, duminică după-amiază, în zona Podul Jelnei, una dintre ieşirile din oraş, au observat un bărbat îmbrăcat în pijama, care făcea autostopul. "Jandarmii s-au apropiat de bărbat şi l-au întrebat ce s-a întâmplat şi de ce este îmbrăcat aşa. Bărbatul le-a declarat jandarmilor că era internat într-un spital din apropiere, unde urma să fie operat, dar de teama operaţiei a ales să fugă din spital şi să plece spre domiciliu cu o maşină de ocazie", se arată potrivit unui comunicat de presă transmis luni de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Bistriţa-Năsăud.

Potrivit sursei citate, după mai multe discuţii cu tânărul de 20 de ani, domiciliat în Orheiu Bistriţei, jandarmii au reuşit să îl convingă să se întoarcă la spital, chiar ei conducându-l cu maşina la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud. Între timp, personalul spitalului anunţase dispariţia pacientului la numărul 112.

"Bărbatul le-a declarat jandarmilor că era internat într-un spital din apropiere, unde urma să fie operat, dar de teama operaţiei a ales să fugă din spital"
IJJ Bistriţa-Năsăud

×
Subiecte în articol: observator