x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator BLACK FRIDAY 2013. Discounturi de până la 80%, la KOYOS.ro, EduMagazin anunţă reduceri de până la 30% la auxiliare şcolare

BLACK FRIDAY 2013. Discounturi de până la 80%, la KOYOS.ro, EduMagazin anunţă reduceri de până la 30% la auxiliare şcolare

28 Noi 2013   •   15:35
BLACK FRIDAY 2013. Discounturi de până la 80%, la KOYOS.ro, EduMagazin anunţă reduceri de până la 30% la auxiliare şcolare
Sursa foto: BLACK FRIDAY 2013

Pentru cumpărătorii care până acum nu s-au hotărât, KOYOS.ro anunţă o nouă tranşă de reduceri semnificative pentru 29 noiembrie. Românii vor fi întâmpinaţi cu discounturi de până la 80%, după ce, timp de o săptămână, magazinul online a refăcut stocurile pentru cea mai importantă zi din an în materie de cumpărături.

BLACK FRIDAY 2013. Cărţi la MEGA REDUCERE numai pe SHOP.JURNALUL.RO!

Printre altele, KOYOS.ro vine cu reduceri de până la 30% la laptopuri, 20% la televizoare, 40% la electrocasnice mari şi electrocasnice mici şi până la 80% la produsele de baie. În plus, asemenea ediţiei din 22 noiembrie, KOYOS.ro reia tombola organizată vinerea trecută. Câştigătorul va primi înapoi, prin tragere la sorţi, întreaga valoare a comenzii pe care o va plasa pe 29 noiembrie. Câștigatorul de la prima ediție, a primit înapoi valoarea cumpărăturii sale de 2.086 lei.

BLACK FRIDAY 2013. EuroGsm vrea să dea lovitura cu telefoanele dual-SIM

Magazinul online EduMagazin isi intampina clientii in perioada 29 noiembrie – 01 decembrie cu reduceri de pana la 30% la manuale si auxiliare scolare de la Editurile Corint, Aramis si Casa. Printre produsele din oferta promotionala se numara:

- “Atlasul ilustrat al lumii (pentru copii)” este conceput special pentru copii, reprezinta suportul cartografic ideal pentru cei care vor sa descopere intr-un mod original fascinanta lume in care traim, in toata complexitatea ei.

- “Enciclopedia corpului uman” este un material ajutator, accesibil tuturor ce cuprinde un ansamblu de notiuni anatomice, fiziologice, genetice si de patologie, prezentate atat conceptual, cat si ilustrativ.

- Colectia “Hoinari prin anotimpuri” dezvolta intr-un mod inegalabil vocabularul, memoria, capacitatea de concentrare si imaginatia copilului. Cele patru volume ale colectiei prezinta pe rand lumea celor patru anotimpuri: primavara, vara, toamna si iarna. Din acestea copilul invata ce se întâmplă cu mediul inconjurator pe parcursul anotimpurilor. In cele patru volume revin aceleasi personaje deja indragite de copii din volumele anterioare, ale caror intamplari nastrusnice asteapta sa fie descoperite.

- “Si animalele trebuie sa se spele pe dinti - curiozitati din lumea animalelor” se adreseaza deopotriva copiilor si adultilor. Aceasta carte contine intrebari ciudate si haioase adresate de copii, precum: Cati tepi are ariciul? Este corbul atat de hot precum se spune? Are si sarpele coada? Si elanii se giugiulesc? Si daca da, cu cine?

BLACK FRIDAY 2013. Libris.ro a vândut cărţi de peste 1 milion de lei, EduMagazin anunţă oferte atractive de Black Friday

×