x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Blejnar i-a dat în judecată pe Valer Marian, Diana Severin şi Vasile Lincu pentru defăimare

Blejnar i-a dat în judecată pe Valer Marian, Diana Severin şi Vasile Lincu pentru defăimare

02 Mar 2011   •   13:04

Preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, i-a dat în judecată pe senatorul PSD Valer Marian, pe fostul director coordonator al Direcţiei judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Prahova Diana Severin şi pe preşedintele Pro Lex, Vasile Lincu, pentru afirmaţii defăimatoare la adresa sa şi a instituţiei.În ultima perioadă preşedintele ANAF a fost acuzat în repetate rânduri atât de oameni politici din opoziţie, dar şi de foşti şi actuali angajaţi din Vamă că el ar fi "regina" de pe tabla de şah a corupţiei din vămi, acuzaţii pe care acesta le-a respins de fiecare dată.

Potrivit preşedintelui ANAF, acţiunea este de natură civilă, întemeiată pe răspundere civilă delictuală. "Am solicitat despăgubiri simbolice de natură materială, în valoare de 1 leu. Totodată, ţin să mai precizez că am ales calea acţionării în instanţele civile de judecată şi datorită faptului că numitul Valer Marian beneficiază de imunitate parlamentară, fiind senator", a mai spus Blejnar.

×