x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Blejnar: "Sub nicio formă nu mă gândesc să mă retrag din funcţie"

Blejnar: "Sub nicio formă nu mă gândesc să mă retrag din funcţie"

28 Feb 2011   •   11:12
Blejnar: "Sub nicio formă nu mă gândesc să mă retrag din funcţie"
Sursa foto: Dragos Stoica /Jurnalul National

154006-.jpgPreşedintele ANAF, Sorin Blejnar, nu se gândeşte să se retragă din funcţie, atâta timp cât a implementat cu succes declaraţia unică şi a contribuit la combaterea corupţiei. Blejnar susţine că presiunea mediatică asupra sa are conotaţii politice.

"Sub nicio formă nu mă gândesc să mă retrag din funcţie. Atâta timp cât am îmbunătăţit activitatea instituţiei, am implementat cu succes declaraţia unică şi am contribuit împreună cu celelalte instituţii ale statului la combaterea fenomenului de corupţie, nu există motive pentru care să-mi dau demisia", a declarat Blejnar, potrivit Mediafax.

El a menţionat că presiunea mediatică din ultima perioadă nu are legătură cu performanţele sale sau ale instituţiei pe care o conduce, ci sunt rezultatul unor dispute politice.

"Presiunea mediatică are conotaţii de natură politică şi nicidecum în ceea ce priveşte calitatea mea profesională sau a instituţiei pe care o conduc. Atâta timp cât voi rămâne în funcţie, voi continua împrepună cu celelalte instituţii ale statului procesul de combatere a evaziunii fiscale şi a corupţiei din România", a mai spus Blejnar.

El a fost prezent astăzi, pentru circa 10 minute, la Guvern, cu puţin timp înainte de şedinţa specială privind Codul Muncii. Blejnar a spus că a mers la Guvern pentru o discuţie cu ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu.

×