x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 500 de blocuri din Capitală, fără apă caldă și încălzire din cauza unei avarii

500 de blocuri din Capitală, fără apă caldă și încălzire din cauza unei avarii

de Redacția Jurnalul    |    13 Dec 2023   •   18:45
500 de blocuri din Capitală, fără apă caldă și încălzire din cauza unei avarii

Aproximativ 500 de blocuri din mai multe zone ale Capitalei au rămas fără apă caldă și încălzire, ca urmare a unei avarii produse la Magistrala Grivița, pe Șoseaua Orhideelor, a anunțat miercuri compania Termoenergetica.

Conform companiei, sunt vizate blocuri din următoarele zone: Calea Giulești, Bulevardele Iancu de Hunedoara și Banu Manta, Șoseaua Nicolae Titulescu, Calea Dorobanți, Calea Floreasca, strada Nicolae Caramfil din Sectorul 1, Șoseaua Ștefan cel Mare din Sectorul 2, precum și strada Nicolae Filimon, Calea Griviței, Bulevardul Constructorilor și complexul studențesc Regie din Sectorul 6 al Capitalei.

Avaria s-a produs în zona Podului Grozăvești, pe conducta cu diametrul de 1000 mm. Au fost deja începute, în regim de urgență, manevrele de sectorizare, închidere și golire a conductei, apoi cele de aerisire. Ulterior, vor fi efectuate sudurile pentru reparația avariei și încărcarea magistralei.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură va fi sistată până în data de 15 decembrie 2023, ora 23.30.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute. Pe măsură ce intervențiile se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat”, a transmis compania.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: blocuri incalzire avarie