x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator BMW, asezonat cu iepure şi varză

BMW, asezonat cu iepure şi varză

de Ioana Bugean    |    12 Feb 2010   •   00:00

"Varză şi iepuri de vânzare", aşa era scris pe biletul lăsat pe maşina unui arădean, care a fost "tunată" cu un iepure împăiat şi multă, multă varză. Maşina a putut fi admirată, în parcarea din piaţa Avram Iancu, în noaptea de miercuri spre joi. Proprietarul a aşteptat să se înnopteze ca să-şi ia maşina.



"Incidentul este cercetat de poliţişti, însă proprietarul crede că este vorba mai curând de o farsă făcută de amici decât de o ameninţare"
Camelia Tuduce - purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad

Trecătorii au reclamat incidentul la Poliţie, iar oamenii legii l-au anunţat imediat pe posesorul BMW-ului. El a hotărât însă să îşi ridice maşina seara, fiindu-i ruşine să o ia din parcare în timpul zilei. Propietarul consideră că este doar o farsă făcută de prieteni. Autoturismul marca BMW, parcat în centrul municipiului Arad, era, ieri dimineaţă, acoperit cu ziare şi zeci de căpăţâni de varză, în timp ce pe capotă erau un iepure împăiat şi un bilet pe care scria "Varză şi iepuri de vânzare".

MAŞINA CU PENE ŞI MIERE
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce, a declarat că incidentul este cercetat de Poliţie, cu toate că proprietarul nu se simte ameninţat. Poliţiştii arădeni susţin că nu este primul incident de acest gen. Ei au mai avut în lucru, recent, o farsă în care o maşină a fost acoperită cu miere şi cu pene.

×
Subiecte în articol: observator