x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boc a primit un ou în cap de la tatăl său

Boc a primit un ou în cap de la tatăl său

05 Apr 2010   •   00:00
Boc a primit un ou în cap de la tatăl său

Premierul Emil Boc şi-a petrecut prima zi de Paşti la Răchiţele, comuna în care s-a născut. Emil Boc şi-a vizitat pă­rin­ţii împreună cu soţia - Oana - şi fiicele Cezara şi Patricia, unde au ciocnit ouă roşii cu ziariştii, ba chiar a fost organizat un miniconcurs de ciocnit ouă. Surpriza concursului a venit din partea tatălui premierului, care a ciocnit un ou în fruntea fiului său.

Boc ar vrea şi cont pe Twitter
Înarmat cu o cameră de filmat pentru amatori, premierul i-a filmat şi el pe jurnalişti, promiţând să posteze filmuleţul pe un viitor blog. "Acum nu mai există politician fără blog. Mă gândesc să-mi fac şi eu unul, poate şi un cont pe Facebook şi Twitter. Dacă le fac, le fac pe toate trei deodată", le-a spus premierul jurnaliştilor.

Ieri au apărut însă două conturi cu numele lui Boc pe cele două reţele de socializare. "Titularul" declară că este fan Farmville, cel mai popular joc online de pe site-ul de so­cializare, postând, în acelaşi timp, un link şi o fotografie cu colega sa de partid şi Cabinet, Elena Udrea, informează Antena 3. Se pare însă că cele două conturi sunt false.



×
Subiecte în articol: observator