x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boc, huiduit la Alba Iulia. Simpatizanţii PDL: "Terminaţi, măi nesimţiţilor!"

Boc, huiduit la Alba Iulia. Simpatizanţii PDL: "Terminaţi, măi nesimţiţilor!"

01 Dec 2011   •   07:37
Boc, huiduit la Alba Iulia. Simpatizanţii PDL: "Terminaţi, măi nesimţiţilor!"

Premierul Emil Boc a fost huiduit, in aceasta dimineata, la Alba Iulia. In timpul ceremoniilor, in momentul in care a depus o coroana de flori la statuia lui Mihai Viteazul, mai multe persoane l-au huiduit pe premier.

In paralel, cateva zeci de membri ai PDL au incercat sa acopere huiduielile, strigand "Romania, Romania", iar unii dintre acestia s-au indreptat spre cei care huiduiau, spunandu-le sa inceteze. "Terminati mai nesimtitilor", a strigat unul dintre barbatii aflati in zona in care erau grupati simpatizantii PDL, relateaza Mediafax.

Si reprezentantii PDL au fost huiduiti in momentul in care au depus o coroana de flori la statuia lui Mihai Viteazul, moment in care, din multime, se striga "Hotii, hotii".

Manifestarile au fost marcate si de scandarile unor tineri care au steaguri si pancarte cu mesajul "Salvati Rosia Montana", iar o tanara a reusit sa ajunga la microfonul de unde se coordonau ceremoniile, strigand "Salvati Rosia Montana".

Pe de alta parte, multimea a aplaudat indelung delegatia Primariei din Chisinau, condusa de Dorin Chirtoaca, primarul Capitalei Republicii Moldova.


Inainte de defilarile militare, premierul a transmis cateva cuvinte privind propria relatie cu tara si perspectivele de viitor. 'Poate mai mult ca niciodata avem nevoie de unitate si solidaritate, iar aceasta solidaritate, in primul rand, se regaseste la Alba Iulia', a spus premierul.

'Eu iubesc Romania in primul rand pentru oamenii pe care-i are. Iubesc Romania pentru bogatiile pe care le are, pentru frumusetile pe care le are, si nu in ultimul rand, pentru istoria pe care o are', a marturisit primul-ministru.

Emil Boc a tinut sa-i linisteasca pe romani in ce priveste viitorul. 'Chiar daca prezentul este mai dur, viitorul ne duce spre prosperitate. Cu responsabilitate si prudenta putem trece anul 2012' a spus primul ministru, care a tinut sa sublinieze ca nu avem nevoie de 'populisme si excese electorale'.

×