x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boc începe loteria pepenilor

Boc începe loteria pepenilor

27 Iun 2012   •   11:38
Boc începe loteria pepenilor

Primarul Emil Boc afirma ca Primaria Cluj-Napoca va trage la sorti, la inceputul lunii iulie, numele comerciantilor care vor beneficia de cele 100 de locuri din oras pentru comercializarea pepenilor, pentru a oferi o solutie transparenta si pentru a evita discutiile, precizand ca sunt 300 de cereri din partea vanzatorilor.

Comercializarea pepenilor va incepe la mijlocul lunii iulie.

Duminica, liderii USL Cluj au cerut Primariei Cluj-Napoca sa prezinte public modalitatea in care vor fi comercializati pepenii in aceasta vara.

'Avand in vedere ca in anii trecuti procesul comercializarii pepenilor s-a desfasurat haotic, consideram ca actualul edil, Emil Boc, trebuie sa prezinte transparent procesul comercializarii pepenilor la Cluj, pentru a nu fi acuzat ca repeta erorile fostului sau discipol, Sorin Apostu. In acest context cerem reprezentantilor Primariei sa prezinte public locatiile unde vor fi comercializati pepenii si metodologia comercializarii lor, conform standardelor europene', aratau reprezentantii USL Cluj.

Fostul primar Sorin Apostu, aflat in arest preventiv pentru fapte de coruptie, a fost acuzat de procurorii DNA ca ar fi luat aproximativ 50.000 de euro mita de la mai multi comercianti de pepeni care doreau sa isi comercializeze marfa in municipiul Cluj-Napoca.

In anii trecuti, ocuparea locurilor de vanzare a pepenilor se facea in functie de ordinea cererilor depuse de comercianti la Primarie.

×