x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bode: În septembrie, PNL va da noul președinte al României, în persoana lui Nicolae Ciucă

Bode: În septembrie, PNL va da noul președinte al României, în persoana lui Nicolae Ciucă

de Redacția Jurnalul    |    25 Mai 2024   •   19:20
Bode: În septembrie, PNL va da noul președinte al României, în persoana lui Nicolae Ciucă

„În septembrie, PNL va da noul președinte al României, în persoana lui Nicolae Ciucă”, a spus, sâmbătă, în Dolj, secretarul general al PNL, Lucian Bode.

Bode a vorbit despre mobilizare, făcând apel la o bună organizare și disciplină: „Partidul ăsta a reușit doar atunci când a fost super disciplinat”.

„Așa îmi doresc să fim și în aceste alegeri, pentru că, odată ce ne vom ține de tot ceea ce ne-am angajat, de programul stabilit, de mobilizarea în ziua votului, sunt convins că pe 9 iunie Partidul Național Liberal poate câștiga alegerile locale din România. (...) Suntem conștienți cu toții de ce va urma, suntem conștienți că prin acest lucru punem un fundament solid alegerilor prezidențiale din septembrie, iar în septembrie, cu aceste premise, Partidul Național Liberal va da noul președinte al României în persoana domnului Nicolae Ciucă”, a declarat Bode.

Când e întrebat despre candidatura sa pentru funcţia de preşedinte al României, Ciucă răspunde de regulă că trebuie văzut mai întâi care vor fi rezultatele la alegerile din 9 iunie şi cum se va finaliza procesul în interiorul partidului.

 

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bode ciuca presedinte România pnl