x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bode: Nu vorbim de o relaxare totală, ci de una prudentă

Bode: Nu vorbim de o relaxare totală, ci de una prudentă

15 Mai 2021   •   10:57
Bode: Nu vorbim de o relaxare totală, ci de una prudentă
Sursa foto: gov.ro

„Nu vorbim de o relaxare totală, vorbim de o relaxare prudentă”, spune ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode. Controalele vor continua acolo unde restricțiile sunt menținute.

Bode a spus, sâmbătă, pe Autostrada Transilvania A3, la nodul rutier Nădășelu, că autoritățile vor fi atente în continuare la campania de vaccinare și la cazurile noi de îmbolnăvire.

„Acești doi indicatori îi vom avea în permanență în atenție. Una din reglementările hotărârii de Guvern de ieri vizează cine verifică respectarea măsurilor și mai ales care sunt obligațiile celor care organizează evenimente. Responsabil pentru verificarea respectării măsurilor este Ministerul Afacerilor Interne, respectiv Ministerul Sănătății. (...) Așadar, astăzi nu vorbim de o relaxare totală, vorbim de o relaxare prudentă”, a declarat ministrul Afacerilor Interne.

Acesta i-a îndemnat pe români să respecte în continuare toate măsurile de protecție sanitară.

„În continuare vor fi controale acolo unde restricțiile sunt menținute”, a adăugat Bode.

Sâmbătă în România este prima zi de relaxare, ceea ce presupune că nu mai purtăm mască în aer liber și putem merge la spectacole și la activități sportive, în anumite condiții.

Mediafax

×
Subiecte în articol: lucian bode