x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bogdan Opriţa: Toate victimele accidentului din Pasajul Lujerului sunt stabile

Bogdan Opriţa: Toate victimele accidentului din Pasajul Lujerului sunt stabile

10 Mai 2012   •   07:35

Seful SMURD Bucuresti-Ilfov, dr. Bogdan Oprita, a declarat ca 37 de victime ale accidentului care a avut loc in Pasajul Lujerului din Capitala au fost duse de catre echipajele medicale la trei spitale, dar pe langa acestea mai sunt inca 15 care au venit singure.

La Spitalul Floreasca, 20 de persoane au fost aduse de catre echipaje SMURD, iar 7 au venit singure. Dintre acestea trei sunt in stare mai grava, a mentionat dr. Oprita, o persoana se afla la neurochirurgie cu traumatism cranian, una la chirurgie plastica cu plagi de scalp si alta la ortopedie cu fractura de gamba, iar celelalte sunt in investigatii si sunt stabile.

In prezent, toate victimele sunt stabile, insa unele vor necesita o perioada mai mare de internare, de pana la 14 zile.

Dr. Bogdan Oprita a subliniat ca interventia a fost una complexa, dar avand in vedere ca nu au fost accidentati foarte grav, echipele au putut sa intervina, fiind ajutate si de politie si de jandarmi.

Au fost mobilizate echipaje de la Ambulanta si de la SMURD, precum si masina pentru accidente multiple care are o capacitate mai mare, astfel incat victimele au putut fi transportate la spital cat mai repede.

Dupa o noua evaluare se va vedea daca si alte persoane mai necesita internare, a precizat medicul.

×