x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bogdan Ota, pianistul finalist la „Norvegienii au talent” şi peste 100 de artişti vor cânta la Zilele Bucureştiului. Vezi programul complet din acest weekend

Bogdan Ota, pianistul finalist la „Norvegienii au talent” şi peste 100 de artişti vor cânta la Zilele Bucureştiului. Vezi programul complet din acest weekend

16 Sep 2011   •   09:24
Bogdan Ota, pianistul finalist la „Norvegienii au talent” şi peste 100 de artişti vor cânta la Zilele Bucureştiului. Vezi programul complet din acest weekend

Bucurestiul sarbatoreste spectaculos aniversarea de 552 de ani. In acest weekend, Primaria Capitalei promite 'trei zile si trei nopti, ca in povesti', pentru 'toti bucurestenii si nu numai'.

Au fost pregatite o serie de 'evenimente speciale pentru toate gusturile, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici: spectacole, targuri, expozitii, filme si piese de teatru'.

Evenimentele se vor desfasura, in are liber, in Parcul Herastrau, Piata Arthur Verona, Piata Constutiei si Centrul Istoric, iar accesul publicului este gratuit.

Startul manifestarilor a fost deja dat de Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, CreArt, vineri, 16 septembrie, in parcul Herastrau. Aici, de la ora 10,00 au inceput Targul Mestesugarilor, Targul Editurilor de Carte, expozitii de pictura si grafica.

Atmosfera va fi animata de fanfare, copiii se vor putea plimba cu trasurile, iar iubitorii de muzica vor fi invitati sa cunoasca sau sa recunoasca stelele folclorului romanesc, se arata in comunicatul de presa al Primariei Capitalei.
Sambata este dedicata tinerilor, pentru care vor evolua, intre altii, Monica Anghel, Taxi, Directia 5, Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Pepe. La concertul extraordinar organizat in Piata Constitutiei pe scena vor urca peste o suta de artisti, intr-o combinatie de muzica clasica si pop. Participa Orchestra Nationala Radio.

Invitatul special al concertului este Bogdan Ota, tanarul pianist roman care a cucerit Norvegia dupa participarea la concursul 'Norske talente' (Norvegienii au talent), in finala caruia s-a calificat.

Centrul vechi al Bucurestiului va fi animat de muzica live, acrobatii, mima, teatru de strada, spectacole cu picioroange si costume, de vineri de la ora 12, pana duminica noaptea. Sambata, 17 septembrie si duminica, 18 septembrie, pe strada Franceza, din Centrul Istoric, va avea loc prima Gala Folk You, de la Bucuresti. Duminica, pe scena amenajata in Herastrau vor evolua orchestre, trupe si interpreti ai minoritatilor.

Vezi programul complet al Zilelor Bucurestiului

×