x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bogdan Popovici, facut mogul fara voie. Scrisoare din puscarie

Bogdan Popovici, facut mogul fara voie. Scrisoare din puscarie

16 Mar 2015   •   15:12
Bogdan Popovici, facut mogul fara voie. Scrisoare din puscarie

Bogdan Popovici se află în puşcarie fiind condamnat în lotul din procesul politic "Trofeul Calităţii". Ţinta procurorilor DNA a fost Adrian Năstase. Alături de el, au fost condamnaţi ca "pierderi colaterale" numeroase persoane menite să asigure perntru acuzare "grupul infracţional organizat". Bogdan Popovici şi soţia sa au primit comdamnări cu executare ani grei de puşcărie

_____________________

In sfarsit: m-au mogulit!
Colegii de la Wall-Street.ro, care au fost de multe ori partenerii conferințelor Forum Invest pe care le-am organizat, m-au trecut în lista mogulilor de media care sunt “fie anchetați de DNA, fie după gratii” pentru fapte de corupție. Alături de “soția sa, Marina Popovici, care a primit și ea cinci ani de închisoare”.

Pentru că am colaborat – cu succes mare – atâția ani cu Wall-Street.ro, mi-ar fi plăcut să puneți în descrierea noastră fraza simplă: “au fost condamnați într-un proces fără probe, cu 974 de martori ai procuraturii care n-au furnizat NICI o probă, iar soților Popovici, care și-au susținut tot timpul nevinovăția, NU li s-a acordat NICI un martor în apărare”. Ar fi fost frumos să menționați și faptul că nu este NICI un prejudiciu, că Băsescu Traian a mințit că suntem funcționari publici, și că aproape TOȚI reprezentanții sistemului juridic spun: CHIAR DACĂ făceam ce au spus procurorii, trebuia să primim o amendă administrativă, nicidecum să fim trimiși la închisoare.

Iar dumneavoastră, colaboratorii și observatorii noștri atâția ani, știți cu precizie că o parte dintre firmele organizatoare ale “Trofeului Calității” NU sunt proprietatea familiei Popovici. Știți precis că sunt proprietatea 100% a unor oameni care azi sunt liberi și necondamnați, deși au câștigat bani mulți din organizarea “Trofeului Calității”. Dar nu s-a putut forța și la ei apropierea mincinoasă de Adrian Năstase, soții Popovici erau mai buni pentu circul judiciar comandat de Băsescu Traian.

Colegii de la Wall-Street.ro nu sunt specialiști în drept. Dar precis își dau seama că o condamnare – cea a Marinei Popovici – cu afirmația scrisă de judecători “este improbabil să nu fie vinovată, datorită legăturilor de rudenie” pare desprinsă din justiția făcută de monștri. Fie ei Inchizitori, Fasciști, Staliniști sau Băsiști.

Altfel, faptul că am fost trecut la categoria marilor proprietari de presă, chiar dacă mi s-a dat o conotație negativă, fiind numit, PRIMA OARĂ, mogul n-ar trebui să mă deranjeze. În sistemul în care am fost trimiși în bătaie de joc să ne “reeducăm”, eu și soția mea, să fii mogul e de bine, îți aduce avantaje și respectul tuturor pușcăriașilor, chiar și al criminalilor în serie. Noi reușisem să câștigăm acest respect fără ca ei să știe că eu sunt mogul. Imaginați-vă cât de bine sună viitorul nostru acum!

Am o singură problemă: ați pus o fotografie care NU mă avantajează comparativ cu ceilalți moguli. Cumva pentru că nu sunt probe în dosarul “Trofeul Calității” și nici în cariera mea de presupus mogul?

Bogdan Popovici
Penitenciarul Găești
http://bogdanpopovici.com/ 

×