x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boldea, la RTV: Sunt în Kenya. Nu aştept autorităţile din România, vin eu

Boldea, la RTV: Sunt în Kenya. Nu aştept autorităţile din România, vin eu

25 Mar 2012   •   18:57
Boldea, la RTV: Sunt în Kenya. Nu aştept autorităţile din România, vin eu

Intr-un dialog cu autoritatile romane prin intermediul mijloacelor mass-media, Mihail Boldea a intervenit telefonic si la Romania TV unde a incuviintat afirmatiile referitoare la cazul sau facute de Traian Basescu, declarand ca va merge la Consulatul Romaniei din Kenya, unde va astepta biletele de avion pentru a reveni in tara
"Presedintele are dreptate. Asa voi face, nu vreau sa ajung pe mana autoritatilor kenyote fiindca nu-mi doresc acest lucru. Vreau sa merg la consulat cum ajung la Nairobi si o sa raman acolo pana cand o sa am biletul de avion, in conditiile in care, am inteles, ca sunt dat pe Interpol (...) Merg la consulat pentru a mi se face formele consulare ca, apoi, impreuna cu consulul sa-mi iau bilet de avion, sa fiu insotit la avion si sa ma intorc in tara. Nu astept autoritatile din Romania, vin eu. Autoritatile romane sunt reprezentate de consul. Ajung la consulat, fac rezervarea la avion, ma urc in avion si vin. Am nevoie de hartii de insotire in conditiile in care sunt urmarit international", a declarat Boldea.


Boldea a mai declarat ca motivul plecarii sale din tara nu a fost in niciun caz frica, plecarea sa neavand nicio legatura cu cu audierea si retinerea unor persoane.
"Eu mi-am vazut de treaba si am plecat fiindca nu aveam nicio obligatie pe teritoriul Romaniei. Era obligatia autoritatilor romane sa faca procedurile legal. (...) Nu am plecat din Romania de teama. Daca imi era frica, nu ma intorceam saptamana viitoare in tara. Vreau sa vin in tara sa lamuresc situatia", a completat Boldea.

×
Subiecte în articol: mihail boldea