x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Botoşani: O casă, peste 20 de curţi şi mai multe anexe gospodăreşti din opt localităţi au fost inundate

Botoşani: O casă, peste 20 de curţi şi mai multe anexe gospodăreşti din opt localităţi au fost inundate

06 Iun 2019   •   22:45
Botoşani: O casă, peste 20 de curţi şi mai multe anexe gospodăreşti din opt localităţi au fost inundate

O casă, peste 20 de curţi şi mai multe anexe gospodăreşti din opt localităţi din judeţul Botoşani au fost inundate, joi, în urma ploilor torenţiale şi a ieşirii din matcă a unor ape curgătoare, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Potrivit datelor prezentate de ISU, în urma fenomenelor meteo şi hidro de joi, a fost inundată o casă din localitatea Lupăria Veche, comuna Prăjeni, o femeie şi un copil de cinci ani rămânând izolaţi.

De asemenea, au fost inundate 21 de curţi, dintre care cinci în satul Prisacani din oraşul Flămânzi, cinci în satul Cerneşti - Todireni, patru în satul Bâznoasa - comuna Lunca, patru în satul Câmpeni - comuna Prăjeni, dar şi câte o curte în localităţile Troieşti - comuna Lunca, Tocileni - comuna Stăuceni şi Todireni.

Totodată, ISU a anunţat că a fost inundat drumul judeţean 282B Câmpeni- Prăjeni.

În localitatea Prăjeni, un tractor împreună cu şoferul acestuia a fost luat de viitură, ca urmare a creşterii rapide a nivelului apei pe râul Miletin. Bărbatul în vârstă de 25 de ani a rămas izolat pe tractorul răsturnat, iar pentru salvarea acestuia au intervenit pompierii.

AGERPRES

×