x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boxerul Andre Dirrell pe Twitter: "Vreau să-l înfrunt pe Bute"

Boxerul Andre Dirrell pe Twitter: "Vreau să-l înfrunt pe Bute"

28 Ian 2012   •   15:55
Boxerul Andre Dirrell pe Twitter: "Vreau să-l înfrunt pe Bute"

Pugilistul american Andre Dirrell a confirmat ca doreste sa boxeze cu campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute. Presedintele Interbox, Jean Bedard, a declarat insa ca il doreste ca adversar pentru roman pe britanicul Carl Froch.

'Pot sa confirm ca vreau sa boxez cu Bute' a scris Dirrell pe Twitter.

Dirrell a aratat ca daca nu va obtine un meci cu Bute acum, acest lucru se va intampla data viitoare. 'Nu neg calitatile lui Bute. Este un boxer mare si are unul dintre cele mai bune upercuturi din boxul actual, insa sa vedem cum arata totul in fata unui adversar tanar, de top. Bute trebuie sa-si demonstreze valoarea intr-un fel sau altul', a aratat pugilistul.

Bedard a aratat ca Bute trebuia sa il confrunte pe Andre Ward. "Obiectivul nostru a fost mereu sa il infruntam pe castigatorul Super Six, Andre Ward, dar din nefericire el nu este disponibil, din cauza unei accidentari. Lucian are 31 de ani si nu avem timp de pierdut. In acest moment, cea mai buna optiune este Froch. Asta cer si fanii nostri.

Lucian Bute a aratat ca nu are preferinte intre Andre Ward si Froch. 'Eu voi continua sa ma antrenez bine in aceasta perioada'. (antena3)

×