x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Brăila: Personalul medical nu a anunţat mamei decesul bebeluşului său

Brăila: Personalul medical nu a anunţat mamei decesul bebeluşului său

18 Apr 2011   •   15:51

Caz şocant petrecut în maternitatea din Brăila, părinţii unui nou-născut au aflat că bebeluşul lor a murit lîn timpul nopţii, dar că nimeni nu i-a anunţat pentru a nu deranja celelalte mămici aflate în salon.

Femeia, în vârstă de 24 de ani, era în cea de-a 7-a lună de sarcină, când a intrat în travaliu. S-a grăbit spre cea mai apropiată maternitate, cea din Brăila, unde a născut, prematur, un băieţel de 1400g. Rudele ei spun că medicii le-au dat asigurări părinţilor că starea generală a băieţelului este bună.

A doua zi dimineaţă, ducându-se să-l alăpteze pe micuţ, mama a aflat că acesta murise în cursul nopţii. Personalului medical i-a explicat că nu a fost anunţată de eveniment pentru a nu deranja celelalte mămici din salonul în care fusese internată.

Medicii brăileni au declarat că familia a fost avertizată ca fătul ar putea avea malformaţii şi, că imediat după naştere acesta a avut nevoie de resuscitare.

Familia este decisă să acţioneze spitalul în instanţă, după ce va fi finalizată ancheta internă şi vor fi prezentate rezultatele autopsiei.

 

 

×