x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Brandul" nu şi-a plătit chiria la stat, dar nu se dă dus din vila de protocol. Baconschi, ieşi afară!

"Brandul" nu şi-a plătit chiria la stat, dar nu se dă dus din vila de protocol. Baconschi, ieşi afară!

de Victor Ciutacu    |    03 Iul 2012   •   11:45
"Brandul" nu şi-a plătit chiria la stat, dar nu se dă dus din vila de protocol. Baconschi, ieşi afară!
Cel mai mare loser politic al istoriei recente, Theodor Baconschi, continua sa ocupe, fara sa mai exercite vreo demnitate publica, un apartament de la RAAPPS. Situata in Bulevardul Kiseleff nr. 24, locuinta de 240 de mp, pe care o imparte cu sotia, i-a fost repartizata in calitate de ministru al Afacerilor Externe.
Schimbat din functie de Emil Boc dupa ce i-a mascarit pe manifestantii antiregim din Piata Universitatii, autointitulatul "brand" politic nu a parasit nici in ziua de azi casa de protocol de la sosea si, culmea tupeului, a facut o cerere catre RAAPPS pentru a fi tolerat in continuare in spatiu. Momentan, Baconschi, care mai are o casa, proprietate personala (pe care a inchiriat-o) si care mai ocupa un imobil de la RAAPPS pentru Fundatia Crestin Democrata (Amiral Balescu nr.19, 222 mp de casa si 366 mp de curte, chirie 820 euro lunar), datoreaza de doua luni chiria (783 euro pe luna).
In situatia lui se mai afla si alti membri ai camarilei portocalii, fosti angajati la cabinetele demnitarilor, care apara democratia din popularul triunghi Kiseleff-Eminescu-Casin.

×