x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copil filmat atârnând pe geamul deschis al unui BMW, în Capitală. Poliţiştii l-au identificat pe şofer

Copil filmat atârnând pe geamul deschis al unui BMW, în Capitală. Poliţiştii l-au identificat pe şofer

de Redacția Jurnalul    |    01 Mar 2024   •   19:03
Copil filmat atârnând pe geamul deschis al unui BMW, în Capitală. Poliţiştii l-au identificat pe şofer

UPDATE :A fost găsit șoferul în mașina căruia a fost filmat un copil aplecat pe geamul deschis, în mers. A primit avertisment scris și 3 puncte penalizare.

Polițiștii au identificat șoferul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, precum și pasagera din spate, o femeie în vârstă de 37 de ani, informează Brigada Rutieră.

Din verificări a reieșit că, pentru un interval scurt de timp, fata nu ar fi fost fixată și prinsă într-un scaun auto omologat.

Șoferul a primit avertisment scris și 3 puncte penalizare.

În spațiul public apăruseră imagini în care se vedea, pe geamul deschis al unui autoturism în mers, silueta unui copil mic, aplecat peste uşă. Brigada Rutieră spunea că nu a fost înregistrată nicio sesizare, dar a trecut la identificareaa șoferului.

Știre inițială: Imagini şocante surprinse în traficul din Capitală. Pe geamul deschis al unui BMW aflat în mers se vede un copil mic, aplecat peste uşa maşinii. Copilul este îmbrăcat cu o geacă roz şi poartă o căciuliţă în cap.

În urma apariției în spațiul public a unei filmări, în care se observă că un autovehicul aflat în deplasare ar avea poziționată silueta unui copil pe unul dintre geamurile laterale din spate, Brigada Rutieră precizează că nu a fost înregistrată nicio sesizare cu privire la imagini.

Polițiștii Brigăzii Rutiere au început procedura de identificare a șoferului pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Precizările vin după ce în spațiul public au apărut imagini în care se vede, pe geamul deschis al unui autoturism în mers, silueta unui copil mic, aplecat peste uşă.

 

×
Subiecte în articol: brigada rutiera șofer mașină