x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucureştenii vor plăti o BUVINIETĂ pentru autostrada suspendată. Oprescu: "Sper ca la sfârşitul verii să dau prima lopată"

Bucureştenii vor plăti o BUVINIETĂ pentru autostrada suspendată. Oprescu: "Sper ca la sfârşitul verii să dau prima lopată"

16 Mar 2015   •   12:16
Bucureştenii vor plăti o BUVINIETĂ pentru autostrada suspendată. Oprescu: "Sper ca la sfârşitul verii să dau prima lopată"

Primarul general al Municipiului Bucureşti, Sorin Oprescu, a declarat azi, la Interviurile jurnalul.ro, că autostrada suspendată, cum este cunoscut proiectul închiderii Inelului Median al Capitalei, va fi construit în parteneriat public-privat cu o firmă sud - coreeană.

"Chinezii au lasat-o mai usor pentru ca nu aveau experienta parteneriatului public-privat. Au venit sud-coreenii. Am ajuns la ultima faza, au facut montajul financiar si eu sper ca la sfarsitul verii sa dau prima lopata. Bucati din aceasta lucrare au inceput sau au fost facute. Si aici a fost o discutie pentru ca returnarea banilor se se faca printr-o buvinieta. 22 de euro pe an. Asta ca sa pot sa acopar in 6 ani toate preturile acestui inel de circulatie", a declarat Sorin Oprescu.

×