x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucuresti - Vor fi intarzieri la lucrarile de asfaltare a strazilor

Bucuresti - Vor fi intarzieri la lucrarile de asfaltare a strazilor

27 Sep 2004   •   00:00

O parte dintre lucrarile de reabilitare a strazilor din Capitala nu vor fi terminate la timp. Anuntul a fost facut ieri chiar de primarul general, Traian Basescu, motivand ca intarzierile au aparut din cauza interventiilor la liniile de metrou usor 8, 12 si 35.

Acestea vor fi date in folosinta abia in iunie 2005, pentru ca exista probleme mari cu retelele subterane de utilitati de pe traseele respective. Printre acestea se numara Soseaua Viilor si Soseaua Chitila.

La linia 35 inca nu au inceput lucrarile pe tronsonul cuprins intre Vasile Milea si Strada Razoare, iar la linia 12 - intre Sura Mare si Liceul Autobuzul si nici intre Pasajul Luica si Piata Progresul. In aceste zone, lucrarile vor incepe in primavara anului viitor.

La linia 12, termenul contractual de finalizare este 15 noiembrie, insa si pe tronsonul cuprins intre Sebastian si Trafic Greu interventiile vor incepe in primavara.

Basescu a mai spus ca, pana la sfarsitul acestui an, vor fi gata 11 din cele 12 lucrari de reabilitare a unor strazi si bulevarde, cu finantare de la bugetul local. Este vorba despre bulevardele Bucurestii Noi, Lacul Tei, Teiul Doamnei, Natiunile Unite, Ferdinand si Gloriei, precum si despre strazile Izvor, Batistei, Radu Beller, Splaiul Unirii si Soseaua Mihai Bravu. Dintre strazile asfaltate cu bani de la BEI, pana la sfarsitul anului vor mai fi gata inca patru, respectiv bulevardele Ghencea si Duca, Soseaua Grozavesti si Calea Plevnei. (Monica Andrei)

×
Subiecte în articol: observator