x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bujduveanu: Plata parcării publice din Bucureşti se poate face şi prin intermediul staţiilor de plată SelfPay

Bujduveanu: Plata parcării publice din Bucureşti se poate face şi prin intermediul staţiilor de plată SelfPay

de Redacția Jurnalul    |    02 Aug 2024   •   22:30
Bujduveanu: Plata parcării publice din Bucureşti se poate face şi prin intermediul staţiilor de plată SelfPay

Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu a anunţat, vineri, că plata parcării publice din Bucureşti se poate face şi prin intermediul staţiilor de plată SelfPay.

"Începând de acum, bucureştenii pot plăti parcarea publică şi cu ajutorul celor 1.395 de staţii selfpay amplasate în incinta unităţilor comerciale din Capitală. Staţiile permit plata rapidă şi simplă, cu numerar, fără taxe suplimentare, cu restituire rest pe bon pentru utilizarea ulterioară la alte tranzacţii", a scris Bujduveanu pe Facebook.

Pentru a accesa opţiunea de plată cash a parcării, trebuie selectată pe staţia de plată categoria Auto - Amparcat.ro - Plată servicii orare, unde se va introduce numărul de înmatriculare, se va alege operatorul Bucureşti şi zona de parcare - Zona Cmpb. După stabilirea zonei de parcare, se va selecta una dintre opţiunile de plată şi se va efectua plata, a precizat Bujduveanu.

Pentru localizarea unei staţii de plată SelfPay, se poate utiliza site-ul public https://selfpay.ro/localizare/, folosind orice dispozitiv ce posedă browser web şi conexiune la internet. AGERPRES

×
Subiecte în articol: bujduveanu plata parcare selfpay