x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Burduja: România are multe atuuri pe scena mondială în ceea ce priveşte sectorul energetic

Burduja: România are multe atuuri pe scena mondială în ceea ce priveşte sectorul energetic

de Redacția Jurnalul    |    15 Noi 2023   •   17:30
Burduja: România are multe atuuri pe scena mondială în ceea ce priveşte sectorul energetic

România are multe atuuri pe scena mondială în ceea ce priveşte sectorul energetic, în primul rând oamenii şi în al doilea rând faptul că are tot ceea ce îi trebuie în acest domeniu, şi cred că această revoluţie energetică pe care suntem condamnaţi să o facem dacă vrem să rămânem competitivi are toate ingredientele să fie un exemplu în ţara noastră, a spus, minsitrul Energiei, Sebastian Burduja.

"România are multe atuuri pe scena mondială în ceea ce priveşte sectorul energetic. În primul rând oamenii, dumneavoastră şi toţi ceilalţi experţi în sectorul energetic pe care România îi are.(...) În al 2-lea rând, România chiar este o ţară binecuvântată de Dumnezeu. Are tot ceea ce îi trebuie în sectorul energetic şi cred că această revoluţie energetică pe care suntem condamnaţi să o facem dacă vrem să rămânem competitivi, are toate ingredientele să fie un exemplu în România", a spus Burduja la o conferinţă organizată de Comitetul Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR - CME).

Acesta a anunțat atuurile de care beneficiază România în privinţa resurselor de energie, cu referire la hidro, nuclear, gaze, energie regenerabilă, dar şi cărbune.

 

×
Subiecte în articol: burduja sector energetic