x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bursa Răsvan Firea, 20.000 de euro pentru sportivii talentaţi

Bursa Răsvan Firea, 20.000 de euro pentru sportivii talentaţi

17 Aug 2011   •   08:03

Intr-un mesaj postat pe Facebook, Gabriela Vranceanu Firea si fiul sau, Tudor, au anuntat ca au decis ca in memoria lui Rasvan Firea, si a pasiunii acestuia pentru sport, sa instituie o bursa de sprijin pentru tinerii sportivi talentati.

Alaturi de ajutorul financiar, al carui cuantum anual se va ridica la 20.000 de euro, sportivii selectati vor beneficia si de suport moral, in ideea in care succesul unei cariere sportive de performanta se construieste cu mult efort, cu multe renuntari si mai ales prin depasirea momentelor de impas.

"Rasvan Firea s-a ocupat, pana la Revolutie, de atragerea unor talente in atletism, din toate colturile tarii, si i-a ajutat cat a putut, prin suport moral si financiar.
Vrem si noi sa-i continuam pasiunea, in numele propriei lui pasiuni, instituind Bursa Sportiva Rasvan Firea.

Azi, 17 august, era ziua lui...din mare nefericire, suntem neputiinciosi si prea mici pentru decizii de Sus. In afara de a ma ruga zilnim pentru el, incerc sa-i pastrez memoria vie. Inclusiv prin aceasta Bursa.", a scris pe pagina sa de Facebook Gabriela Vranceanu Firea.

Sportivii vor fi selectati in urma propunerilor primite pe pagina de Facebook www.facebook.com/notes/gabriela-vranceanu-firea/bursa-rasvan-firea

×