x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Butoane" executat silit din cauza familiei senatorului Măgureanu

"Butoane" executat silit din cauza familiei senatorului Măgureanu

de Petru Zoltan    |    18 Oct 2011   •   14:20
"Butoane" executat silit din cauza familiei senatorului Măgureanu

Interlopul Octavian Grecu "Butoane' va fi executat silit din cauza familiei senatorului Cezar Magureanu, care nu a returnat imprumutul luat de la banca. Decizia a fost luata marti de judecatorii de la Giurgiu, dupa ce Sorin Adrian Gazdac, ginerele senatorului Magureanu, nu a rambursat un credit catre Emporiki Bank Romania, girat de sotii Octavian si Monica Grecu, cu trei vile a caror valoare de "catalog' este de aproximativ jumatate de milion de euro. Interesant va fi in momentul in care vilele vor fi scoase la licitatie de catre banca, deoarece nu stim cine se va incumeta sa le achizitioneze. La fel de interesant, va fi modul prin care ginerele senatorului Magureanu isi va plati datoria catre Butoane.

Emporiki Bank a cerut in instanta executarea silita a lui Octavian Grecu, a sotiei acestuia, Monica Grecu si a firmei Danubius Food Trading, detinuta de Sorin Gazdaru, sotul Ralucai Gazdac, fiica senatorului Cezar Magureanu. Intr-un alt dosar, Judecatoria Giurgiu a aprobat deja, printr-o sentinta irevocabila, declansarea executarii silite a firmei lui Sorin Gazdaru, Danubius Food Trading.

Clanul Butoane din Giurgiu este condus de Octavian Grecu, zis "Butoane". Pana nu de mult isi vedea linistit de afacerile pe care le coordona cu mana de fier in tara si peste hotare. O parte curate, altele mai putin curate, de pe urma carora traiesc o buna parte din girugiuveni. Succesul in afaceri a fost afisat in tot orasul prin construirea unor vile ultramoderne evaluate la sute de mii de euro, bolizi de lux care alearga prin Giurgiu, dar si petrecerile cu manelisti, unde invitatii arunca cu sutele de euro ca si cu hartia igienica in toaleta. La o astfel de petrecere a participat si senatorul Cezar Magureanu, in calitate de ales al comunitatii, zice el. Cu greu a recunoscut ca il cunoaste destul de bine pe Octavian Grecu, liderul interlopilor din Giurgiu, inca din copilarie. Insa, ce nu a vrut sa zica este faptul ca sotul fiicei sale, un tarnavean, a apelat la ajutorul interlopilor. Mai pe romaneste, Octavian Grecu impreuna cu Monica Grecu apar ca giranti intr-un contract de imprumut in valoare de 300 de mii de euro, incheiat intre firma Daniubus Food Trading si Emporiki Bank Romania, sucursala Alba Iulia. Un alt girant care apare in respectivul document este Raluca Ioana Livia Gazdac, fosta Magureanu. Societatea Daniubus Food Trading este controlata de Sorin Adrian Gazdac, sotul Ralucai Gazdac, respectiv ginerele senatorului giurgiuvean Cezar Magureanu. Astel, sotii Grecu pun gaj pentru ginerele lui Magureanu trei vile situate pe Strada Neajlovului 13 evaluate in total la 453.000 de euro.

Citeste si "Butoane" a fost chemat in judecata pentru ca a girat un imprumut neplatit

×