x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Buzoian anchetat, după ce a câştigat la "păcăneţe" 400.000 de euro

Buzoian anchetat, după ce a câştigat la "păcăneţe" 400.000 de euro

09 Mar 2010   •   00:00
Buzoian anchetat, după ce a câştigat la "păcăneţe" 400.000 de euro
Sursa foto: /telembt.ro

Poliţia Capitalei a deschis o anchetă privind cazul unui tânăr din Buzău care a câştigat aproximativ 400.000 de euro la jocuri electronice, într-un cazinou din Bucureşti, în vreme ce reprezentanţii localului au refuzat să-i dea banii, suspectându-l de fraudă.

Potrivit Mediafax, Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat, marţi, că poliţiştii s-au deplasat la faţa locului la solicitarea reprezentanţilor cazinoului şi au sigilat aparatul la care a câştigat buzoianul Teodor Daniel Bunea.

Anchetatorii au sigilat, temporar, şi sala de jocuri, însă aceasta a fost ulterior redeschisă, a precizat Ciocan.

Acesta a mai spus că angajaţii cazinoului din Capitală susţin că soft-ul aparatului a fost alterat, astfel încât să emită imensul câştig.

Experţii poliţiei efectuează, în prezent, o constatare tehnico-ştiinţifică a respectivului aparat, pentru a stabili dacă acuzaţiile sunt adevărate. Anchetatorii au sesizat şi inspectorii Oficiului pentru Protecţia Consumatorului privind acest caz.

În plus, reprezentanţii Astra Games SRL au informat, marţi, într-un comunicat de presă, că Bunea a câştigat peste 1,8 milioane de lei şi că "un câştig de o asemenea dimensiune nu poate fi realizat decât prin fraudarea electronică sau alterarea rezultatului final al jocului, fiind imposibil din punct de vedere tehnic şi statistic obţinerea unui număr de 91.200.000 de credite".

Totodată, producătorii aparatului de joc, Apex Gaming, au transmis, într-un comunicat de presă, că au cunoştinţă despre o grupare infracţională din România care acţionează în domeniul manipulării aparatelor electronice ale companiei şi că o asemenea sumă nu poate reprezenta un câştig legal, având în vedere caracteristicile aparaturii.

×
Subiecte în articol: observator