x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Câinele Lala a ajuns în Capitală

Câinele Lala a ajuns în Capitală

14 Apr 2010   •   00:00



Lala, câinele rasa ciobănesc german care a aparţinut Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj şi care nu a putut fi antrenat întrucât este prea blând, a fost vândut la licitaţie unei femei din Bu­cu­reşti, care a dorit să nu-i fie divulgată identitatea.

Câinele Lala, scos la licitaţie de IPJ Dolj, întrucât este prea blând ca să fie antrenat, a fost vândut, luni după-amiază, unei persoane din Bucureşti, singura, de altfel, care s-a prezentat la licitaţie, transmite corespondentul Mediafax.

"La licitaţia pentru ciobănescul german s-a prezentat o singură persoană, care a achiziţionat patrupedul cu suma de pornire. Noul proprietar este din Bucureşti, iar în pre­zent câinele se află la acesta", a declarat subcomisar Florentina Popescu de la Biroul de presă al IPJ Dolj.

Potrivit po­li­ţiştilor, suma încasată pentru Lala acope­ră cheltuielile care au fost făcute cu în­tre­ţinerea acesteia.

Lala a fost primită de IPJ Dolj de la Centrul Chinologic din Sibiu al Poliţiei Române. Timp de un an a fost în grija unui agent de poliţie cu care trebuia să se familiarizeze, iar apoi a fost trimisă înapoi la Centrul Chinologic, pentru a intra în programul foarte dur de dresaj al câinilor poliţişti. Ea nu a trecut însă exa­menele de la fina­lul dresajului. Era mult prea melancolică, lătra rar şi nu răspundea la comenzi decât dacă avea chef.

×
Subiecte în articol: observator