x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Calarasi - Baietel de 5 ani, disparut

Calarasi - Baietel de 5 ani, disparut

de Andreea Sminchise    |    08 Ian 2007   •   00:00

Joi, 4 ianuarie a.c., un baietel de 5 ani a disparut dintr-o comuna din judetul Calarasi. A plecat de acasa impreuna cu fratele sau de 12 ani, spre casa unui unchi din satul invecinat, si nu a mai revenit. Politistii nu au reusit inca sa dea de urma lor.

Un baietel de 5 ani din comuna Gradistea, judetul Calarasi, a disparut de patru zile de acasa. Joi, 4 ianuarie a.c., la ora 8 dimineata, Stefan Mirel Daniel (stanga) a plecat impreuna cu fratele sau, Manuta Dumitru Marian, de 12 ani, intr-o comuna invecinata, la un unchi. Cei doi copii au parcurs cei sase-sapte kilometri pana in satul Visini pe jos. Unchiul lor spune ca au ajuns la el si au plecat in jurul orei 14:00. Nu au mai ajuns acasa.

Stefan Mirel Daniel are cinci ani, par saten si ochi caprui. In ziua disparitiei era imbracat cu o geaca albastra. Fratele sau are 12 ani si era imbracat cu o geaca albastra cu dungi rosii. Cei care i-au vazut sunt rugati sa anunte cea mai apropiata unitate de Politie, sa sune la 112 sau la Jurnalul National.

×
Subiecte în articol: observator