x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Călăraşi: O tânără de 22 de ani a fost înjunghiată pe stradă

Călăraşi: O tânără de 22 de ani a fost înjunghiată pe stradă

23 Sep 2011   •   07:55

O tanara de 22 de ani din Calarasi a fost injunghiata in plina strada. Fata venea de la o prietena si mergea spre casa, cand la un moment dat un barbat necunoscut i-a iesit in cale si a injunghiat-o in abdomen. Chiar daca a fost ranita destul de grav, fata a avut putere sa sune la 112 si sa ceara o ambulanta.

Medicii care au venit la fata locului au gasit-o intr-o balta de sange si cu o hemoragie interna abundenta. Tanara de 22 de ani a fost transportata de urgenta la Spital, unde a intrat imediat in operatie. Dupa ce si-a revenit din anestezie, le-a dat oamenilor legii cateva semnalmente ale agresorului.

"Tanara este secretara la un post de radio local si a fost injunghiata de un necunoscut, in timp ce se afla pe o strada din cartierul Mircea-Voda. Ulterior agresorul a fugit. S-a inceput o ancheta pentru prinderea agresorului care este in desfasurare", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Calarasi, inspector Ramona Tudor.

Se pare ca aceasta nu este singura victima a barbatului, intrucat, potrivit politistilor, in aceeasi zona o alta femeie a fost atacata de un barbat cu aceleasi semnalmente.

×