x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Camera de Comerț și Industrie a României, il apara pe premier în scandalul plagiatului: „Je suis Ciucă”

Camera de Comerț și Industrie a României, il apara pe premier în scandalul plagiatului: „Je suis Ciucă”

19 Ian 2022   •   15:19
Camera de Comerț și Industrie a României, il apara pe premier în scandalul plagiatului: „Je suis Ciucă”

Camera de Comerț și Industrie a României este alaturi de Nicolae Ciucă, prim-ministrul României, aflat în centrul unui scandal de plagiat.

„Je suis Ciucă! Față de acuzațiile de plagiat aduse primului-ministru Nicolae Ciucă, Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) face următoarele precizări: Constatăm, nu cu surprindere, că în această perioadă de profunde încercări, când coerența și stabilitatea ar trebui să fie cuvintele de ordine, sădirea discordiei, scandalul și stigmatizarea sunt profesiuni de credință pentru unii. Chiar dacă nu facem politică, considerăm, și știm că și mediul de afaceri și antreprenorii pe care îi reprezentăm simt la fel, că, la timpurile grele pe care le traversăm, România are nevoie de stabilitate politică și guvernanță, dacă vrem să avem parte de redresare și reconstrucție economică”, scriu reprezentanții CCIR in comunicatul de presă.

In plus, Camera de Comerț consideră că stabilitatea economică și politică trebuie să primeze dezvăluirilor presei, mai ales dacă acestea se referă la trecutul îndepărtat.

„Dacă vrem stabilitate și predictibilitate, atunci să-l judecăm pe premierul Ciucă pe baza acțiunilor și rezultatelor din postura de șef al Guvernului și nu pentru ce a făcut sau nu acum 19 ani. Știm și o spunem răspicat că românii s-au săturat de dezvăluiri și detractori, și că tot ce aceștia așteaptă este o guvernare care să-și facă treaba și să fie lăsată să și-o facă. Ne-am săturat de atacuri și scandaluri sterile, de instabilitate și destabilizatori. Cu ce și cui ajută un nou scandal (de plagiat) acum când presiunile zilei de azi ne fac să nu știm ce va fi mâine – vrem cu toții ca Statul să facă și să dreagă, însă, în continuu, îi tragem frâna de mână. Am stat destul pe loc, blocați în propria neputință și ipocrizie, vrem să mergem înainte. Cu scandaluri nu mergem. Camera de Comerț și Industrie a României merge înainte cu Nicolae Ciucă, primul-ministru al Guvernului României”, se incheie comunicatului.

×