x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Campanie electorală cu ochi umflaţi: Caravana ARD a luat la bătaie rivalii USL-işti, la Mărăcineni

Campanie electorală cu ochi umflaţi: Caravana ARD a luat la bătaie rivalii USL-işti, la Mărăcineni

24 Noi 2012   •   20:39
Campanie electorală cu ochi umflaţi: Caravana ARD a luat la bătaie rivalii USL-işti, la Mărăcineni

Potrivit poliţiştilor, conflictul a izbucnit în momentul în care o caravană a ARD, susţintoare a deputatului Cezar Preda, candidat pe Colegiul Camera DEputaţilor Buzău, se deplasa în localitatea Mărăcineni, îndemnîndu-i pe localnici să voteze cu liderul PDL Buzău. Mesajul susţinătorilor lui Preda era transmis printr-o staţie amplasată pe un autoturism. În aceleaşi momente, o maşină cu susţinători ai contracandidatului lui Cezar Preda, Marcel Ciolacu, de asemenea candidat pe Colegiul 7 Camera Deputaţilor din partea USL, se deplasa în faţa caravanei ARD, împărţind flyere inscripţionate cu măsurile luate de PDL în timpul guvernării Boc, respectiv tăierea salariilor şi pensiilor ori impozite mai mari.
  
Conflictul între cele două părţi s-a iscat în momentul în care susţinătorii lui Preda le-au reproşat susţinătorilor lui Ciolacu că îi împiedică să facă o campanie în mod civilizat pentru candidatul pe care îl susţin.
  
Lucrurile au degenerat şi, potrivit susţinătorilor USL, oamenii din caravana ARD s-ar fi urcat cu picioarele pe maşina social-democraţilor, ar fi smuls staţia din interiorul maşinii şi ar fi încercat să smulgă difuzorul aflat pe capota autoturismului.

În urma altercaţiei, două persoane au fost rănite şi au ajuns la Spitalul Judeţean Buzău.

×