x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Campanie pentru sinistraţi: “Ajutor de la Bucureşteni”

Campanie pentru sinistraţi: “Ajutor de la Bucureşteni”

17 Sep 2013   •   16:09
Campanie pentru sinistraţi: “Ajutor de la Bucureşteni”

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti demarează, începând cu 17 septembrie, campania “Ajutor de la Bucureşteni”.

Acţiunea se va derula pe tot parcursul lunii septembrie şi are ca scop strângerea de ajutoare pentru românii afectaţi de inundaţii. Pentru cei care vor să contribuie cu ajutoare, Primăria Generală a pus la dispoziţie două puncte de colectare: Bulevardul Regina Elisabeta nr. 42, Centrul de Relaţii cu Publicul, deschis zilnic între orele 10.00-18.00, şi sediul Centrului Municipal de Donaţii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti din str Foişorului, nr.56-58, sector 3, deschis permanent.

Pot fi donate articole de îmbrăcăminte, pǎturi şi obiecte casnice pentru persoanele afectate de inundaţii. Toate aceste ajutoare vor pleca regulat către zonele cu persoane care au nevoie.

De altfel primarul general Sorin Oprescu va propune CGMB şi alocarea unei sume din fondul de rezervă al bugetului Municipiului Bucureşti pentru ajutorarea sinistraţilor. (Iulia Barbu

×
Subiecte în articol: inundatii galati ajutoare sinistrati