x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Campanie-şoc a Poliţiei Rutiere. "Am adus moartea la club", varianta "Beţivul, volanul şi bocitoarele" (VIDEO)

Campanie-şoc a Poliţiei Rutiere. "Am adus moartea la club", varianta "Beţivul, volanul şi bocitoarele" (VIDEO)

30 Apr 2012   •   05:33
Campanie-şoc a Poliţiei Rutiere. "Am adus moartea la club", varianta "Beţivul, volanul şi bocitoarele" (VIDEO)

Politia Rutiera pregateste o campanie socanta pentru care au tendinta sa bea in club, dupa care sa se urce beti la volan. Sub genericul "Am adus Moartea la Club", videoclipul arata un grup de bocitoare care-i jelesc pe cei care se urca bauti la volan.

O varianta de lucru a videoclipului "Betivul, volanul si bocitoarele" a fost deja postat pe Youtube, inainte de lansarea oficiala, scrie realitatea.net. "In loc de promoterite sexy, am adunat un grup de bocitoare. Si am creat un bocet cu mesaj special", explica realizatorii in continutul materialului. Un alt detaliu socant al clipului sunt prosoapele de inmormantare cu mesajul "Daca ai baut, conduci pe ultimul drum" agatate de oglinzile masinilor parcate in apropierea barurilor.

"Am gandit o campanie care sa genereze un impact puternic la nivel uman si multa lume va fi pusa pe ganduri", a declarat Alex Badila, managing director al companiei de productiei.

"Ne-am gandit la un alt fel de mesaj care sa-i faca pe oameni sa constientizeze pericolul in momentul in care se urca la volan sub infleunta bauturilor alcoolice", a declarat, la Realitatea TV, comisarul Florin Catana.

Corul bocitoarelor

Ai baut, maica?
Te urci la masina, aoleou un' te duci?
Un' te duci, tu, maica, draga,
De ce stai intins pe strada?
Piei Satana cu venin,
Tu i-ai dat alcool din plin,
Mi l-ai luat de la lumina
si l-ai suit in masina,
Primeste-l tu Doamne sus,
C-a baut si a condus

×