x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Când cresc pensiile. Anunț uluitor făcut de Raluca Turcan: ”Momentul se anunță şi nu se discută!”

Când cresc pensiile. Anunț uluitor făcut de Raluca Turcan: ”Momentul se anunță şi nu se discută!”

27 Aug 2021   •   09:43
Când cresc pensiile. Anunț uluitor făcut de Raluca Turcan: ”Momentul se anunță şi nu se discută!”
Sursa foto: Sursa: Facebook

Raluca Turcan, Ministrul Muncii, a declarat joi, în cadrul emisiunii Punctul de întâlnire, de la Antena 3 ca, momentul în care se majorează pensiile se anunță şi nu se discută. 

”Momentul în care se majorează pensiile se anunță şi nu se discută. Nici în această seară şi nici în alte zile şi întâlniri nu mă veți auzi făcând speculații cu ziua în care vor creste pensiile și cu cât. Suntem în vigoare pe actuala lege a pensiilor care prevede indexarea pensiilor, la începutul anului, cel puțin cu rata inflației. Rămânem pe legea în vigoare", a mai precizat ministrul.

"În privința creșterii pensiilor, termenul asumat de noi pentru recalcularea pensiilor este începutul lui 2023. Asta nu înseamna că, în materie de majorare de pensii, nu se întâmplă nimic până atunci. Noi rămânem pe actuala lege a pensiilor până în 2023 şi, dacă lucrurile merg bine în economie, atunci se va aplica actuala lege şi pensiile vor fi indexate cel puțin cu rata inflaţiei", a explicat Turcan.

×
Subiecte în articol: raluca turcan pensii