x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Captură impresionantă de heroină pe autostrada A1. Valoarea drogurilor depăşeşte 2 milioane de euro (VIDEO)

Captură impresionantă de heroină pe autostrada A1. Valoarea drogurilor depăşeşte 2 milioane de euro (VIDEO)

13 Iun 2012   •   06:31
Captură impresionantă de heroină pe autostrada A1. Valoarea drogurilor depăşeşte 2 milioane de euro (VIDEO)

Un cetatean austriac, liderul unei grupari de trafic de droguri, si alte doua persoane au fost retinuti de procurorii DIICOT dupa ce au fost prinsi pe autostrada Bucuresti-Pitesti transportand in autoturismele cu care mergeau 40 de kilograme de heroina, in valoare de doua milioane de euro.

"Sub coordonarea lui Nicole Smith, 44 de ani, cetatean austriac, membrii gruparii au organizat procurarea unei importante cantitati de heroina din Turcia, tranzitarea teritoriului Romaniei si transportul drogurilor de mare risc pe ruta terestra catre Austria", se arata in comunicatul DIICOT.

"La data de 12 iunie 2012, inculpata, impreuna cu alti doi coinculpati, au fost depistati in flagrant delict, pe autostrada Bucuresti - Pitesti, transportind in autoturismele cu care se deplasau cantitatea de 40 kilograme de heroina, disimulata in rezervoarele autovehiculelor sub forma a 84 de pachete. Valoarea totala a drogurilor este de 2.000.000 de Euro", se mai arata in comunicat.

Procurorii au dispus "retinerea pentru 24 de ore a inculpatilor si au solicitat instantei de judecata arestarea preventiva a acestora pentru o perioada de 29 de zile".

×