x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Carambol cu şase răniţi, pe Şoseaua Antiaeriană

Carambol cu şase răniţi, pe Şoseaua Antiaeriană

07 Oct 2010   •   00:00

Şase maşini au fost implicate într-un grav accident petrecut în Bucureşti, pe Şoseaua Antiaeriană. Şase persoane au fost rănite, iar două dintre acestea au avut răni grave şi au fost transportate la spital.

"Am fost sesizaţi în jurul orei 8.30. Se pare că un Logan care circula pe banda 1 de circulaţie a pierdut controlul direcţiei şi a lovit un Mercedes care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers. Acesta a fost proiectat pe sensul opus de mers, dinspre Drumul Sării către rondul Alexandria. Alte patru autoturisme care circulau pe acel sens au intrat în coliziune cu Loganul şi Mercedes-ul", a declarat inspectorul de la Poliţia Rutieră a Capitalei, Ioana Preda.

La dispeceratul Centrului Operaţional din I.G.P.R. au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, 17 accidente, soldate cu 5 morţi şi 13 răniţi grav. În 11 situaţii, vinovaţi de producerea accidentelor au fost conducătorii auto.

Principalele cauze ale producerii accidentelor au fost conducerea imprudentă, traversarea neregulamentară şi neadaptarea vitezei.


×
Subiecte în articol: observator