x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Caraş-Severin: Pădurenii lui Frunzăverde

Caraş-Severin: Pădurenii lui Frunzăverde

de Cara Fiori    |    31 Mai 2008   •   00:00

Ieşit din puşcărie la sfîrşitul lui 2007, judecat în li­ber­­tate pentru contrabandă şi în­fiin­ţarea unei reţele de crimă orga­ni­za­tă, Omer Radovancovici, protejatul lui Sorin Frunzăverde, a tăiat nu frunza la cîini, aşa cum a făcut superiorul său pe la Bruxelles în “vacanţa” de euro­parlamentar, ci ditamai pădurea.

Omer Radovancovici este protejatul lui Sorin Frunzăverde, candidatul PD-L pentru Consiliul Jude­ţean Caraş-Severin, fost ministru, par­lamentar, preşedinte CJ, euro­par­lamentar. Omer candidează pentru Primăria Pojejena, localitate-che­ie pe Clisură, dar e şi pretendentul unui loc răcoros unde cîţiva colegi îl aşteaptă. Ieşit din puşcărie la sfîrşitul lui 2007, judecat în li­ber­­tate pentru contrabandă şi în­fiin­ţarea unei reţele de crimă orga­ni­za­tă, Omer a tăiat nu frunza la cîini, aşa cum a făcut superiorul său pe la Bruxelles în “vacanţa” de euro­parlamentar, ci ditamai pădurea.

 
“MĂCEL” LEMNOS. În perioada 12 februarie-21 martie 2008, Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi de Vînătoare – ITRSV Timişoara a făcut un control la Pojejena, în urma căruia a reieşit că au dispărut, prin tăiere ilegală, peste 4.000 de arbori, adică aproape 2.400 metri cubi de lemn, paguba fiind de aproape jumătate de milion de lei noi. ITRSV Timişoara a făcut o plîngere penală, urmînd ca poliţia să cerceteze această infracţiune. Mai mult, a fost sesizată şi Curtea de Conturi Caraş-Severin, pentru că nu există un fond de conservare şi regenerare a pădurilor, aşa cum cere Codul Silvic. Aici trebuie avut în vedere şi faptul că judeţul Caraş-Severin este controlat de Sorin Frunzăverde. Mai mult ca sigur, Omer va reuşi să se strecoare şi de această dată, dat fiind faptul că adjunctul Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin, comisarul-şef Petru Şandru, a fost pus în funcţie la insistenţele lui Frunzăverde. Iar poliţia nu este singura instituţie judeţeană controlată de Frunzăverde.

Printre altele, la Drumuri şi Poduri a numit pe vremea cînd era preşedintele Consiliului Judeţean un şef tînăr care avea privilegiul de a-l avea naş.

×
Subiecte în articol: observator